اهداف طلبگی..
وقتی آمار فعالیتهای حوزه علمیه خواهران را مرور میکنیم و شرایط فعلی را با شرایط رژیم سابق مقایسه میکنیم. مشاهده می کنیم که در رژیم سابق چنین مسایلی در کشور نبود و معدود افرادی هم در این زمینه فعالیت میکردند به شکل کاملا فردی و محدود بود؛ مثلا در اصفهان بانو مجتهده امین در مکتب توحید چند شاگرد داشت و در برخی شهرهای دیگر هم افرادی بودند که فعالیت میکردند.
نَفس قدسی و امر روحانی امام راحل بود که باعث این همه شکوفایی در جامعه زنان ایران شد؛ ایشان با بلند نظری و حکمتی که به آن شهره بوده و خواهند بود، امر به ایجاد مدارس علمیه سراسری خواهران کردند. امام راحل با فرمان ایجاد جامعة الزهرا(س) بانی جریانی عظیم در کشور و قطعا در جهان اسلام شدند تا موج عظیمی از جمعیت بانوان کشور در این عرصه حضور یابند و به انتشار معارف الهی اقدام کنند.
طلاب خواهر باید قدر این دوره و حمایتهای نظام اسلامی از این مراکز را بدانند؛ زیرا در هیچ دورهای چنین فراغتی برای زنان ایجاد نشده بود.طلاب خواهر باید بدانند که با هر قدمی که به سمت کلاسهای درس بر میدارند، کوههای عظیمی از پاداش الهی به سمت آنها سرازیر میشود، به همین دلیل باید دو هدف عمده را در تحصیل خود مدنظر قرار دهند؛ نخست این که درس بخوانند.
خواهران طلبه با جدیت در درس و بحث میتوانند عالمه شوند و در تربیت فرزندان و اداره خانواده تاثیرگذار بوده و یک شاخص و الگو برای اطرافیان خود باشید.
رسالت دیگر بانوان طلبه، تبلیغ است؛ آنان میتوانند چراغ تبلیغ دین را در دست گرفته و به جامعه خود نورانیت ببخشند؛ به خصوص امروز که جامعه ما آماج شبهات دشمن از کانالها و سایتها و مجالس و محافل شده است.
متاسفانه امروز در برخی جلسات بانوان افرادی از احساسات و عقاید مذهبی بانوان سوءاستفاده کرده و با القائات افکار مسموم، نحله انحرافی خود را ترویج میکنند» گفت: آنها با مرید سازی و مریدپردازی برای خود دستگاهی میسازند تا به مقاصد شوم برسند، در این زمینه طلاب خواهر وظیفه بسیار سنگینی برای مقابله با آنها دارند.
هدف دیگر طلاب خواهر باید تدریس و آموزش باشد، زیرا کسی که علم خود را به دیگران آموزش میدهد تا زمانی که آن علم از طریق شاگردانش به دیگران برسد، از این جریان منتفع شده و کوهی از پاداش در پرونده او قرار داده میشود.
اساتید خواهر باید حس مادرانه به شاگردان خود داشته باشند تا نتیجه درس به شکوفایی آنها از نظر علمی، اخلاقی و تهذیبی بیانجامد؛ طلاب و اساتید باید با عشق و شور و شوق و اشتیاق در کلاسها حاضر شوند؛ زیرا این همه باب نعمت الهی به سوی آنها باز شده است.
برگرفته از سخنان ارجمند آیت الله مقتدایی
فرم در حال بارگذاری ...
فید نظر برای این مطلب